PRISER FÖR LIVSSTIL PRODUKTFOTO

Enkla-produktbilder

LIVSSTIL S / 3500 KR

Vill du testa hur det känns att arbeta tillsammans? Då är detta paket perfekt för dig. Du får på så sätt möjlighet att se vilka fotografier jag kan skapa med dina produkter! Det ingår stylade bilder & livsstilsbilder. 

Ca 10 bilder.

 

priser-produktfoton

LIVSSTIL M / 5000 KR

Detta paket är till för dig som vill ge din hemsida, Instagram eller shop ett lyft. Med 25 bilder har du ett bra bildbibliotek till hands att använda i din marknadsföring. Det ingår stylade bilder och livsstilsbilder

Ca 25 bilder.

 

Produkt fotografi

LIVSSTIL L / 8000 KR

Lanserar du en helt ny kollektion eller kanske en helt ny hemsida? Eller vill du fräscha upp hela ditt varumärkes koncept? Med detta paket får du ett gediget bildbibliotek med högkvalitativa och stylade bilder. Det ingår stylade bilder och livsstilsbilder.

Ca 50 bilder.


PROCESSEN

1. Hör av dig och berätta lite om dina idéer.

2. Därefter bokar vi in ett telefonsamtal där vi går igenom detaljer inför fotograferingen som: färger, rekvisita och atmosfär.

3. När vi kommit fram till ett datum för fotografering tar jag 50% förskottsbetalning för livsstilsbilderna, men endast startavgiften i förskott för de enkla bilderna. Se paket ovan “enkel” och “livsstil”.

4. Sedan skickar jag en moodboard till dig som reflekterar det vi diskuterat om våra idéer inför fotograferingen. (Gäller endast livsstil)

5. Du postar (eller lämnar) produkterna till mig och jag fotograferar dem!

6. När fotograferingen är klar packar jag in dina produkter varsamt och postar tillbaka dem. 

7. Luta dig tillbaka och invänta bilderna som snart poppar in till din inkorg!