copy & content

CONTENT MARKETING

Att marknadsföra sig innebär idag en mängd skrivande. Allt ifrån att skriva sökoptimerade och intresseväckande texter till nyhetsbrev, blogginlägg och gratis guider eller e-böcker. Så kallat content marketing.

COPYWRITING

Med text beskriver du ditt företag och din produkt eller tjänst med. Texter till din hemsida, produktbeskrivningar och bruksanvisningar är bara exempel på texter som behövs i ditt företag. Oavsett om du marknadsför dig digitalt eller inte.

SOCIALA MEDIER

Boosta dina sociala medier med hjälp av en digital kreatör! Det är svårt att underhålla dina sociala medier med värdefulla texter som dina kunder inte kan få nog av. Men det är otroligt viktigt att göra, som du inte bör försumma!

MÅNADSVIS

Behöver du skriva många texter varje månad som du inte hinner med på egen hand? Det kan till exempel gälla blogginlägg, texter till nyhetsbrev. Eller kanske till din digitala marknadsföring på sociala medier. Då finns det flera fördelar med att beställa månadsvis. 

Content marketing

CONTENT MARKETING

För att nå ut måste du faktiskt synas otroligt mycket. Att synas online sker till stor del med hjälp av så kallad content marketing som kort sagt innebär att marknadsföra sig med intresseväckande innehåll. En stor del av content marketing innebär en mängd skrivande, bland annat blogginlägg och artiklar men även rapporter, guider och e-böcker. Idag är det även populärt att använda sig av bilder, videofilmer och podcasts.

Man kan säga att content marketing är en indirekt typ av marknadsföring. Du säljer alltså inte direkt utan du inspirerar, guidar, lär ut och väcker på så sätt intresse för det du säljer oavsett om du säljer produkter eller tjänster. Det är dock viktigt att ha koll på lagarna när det kommer till indirekt marknadsföring

Artiklar kan skapas till din egen blogg, men även genom att gästblogga eller få din artikel publicerad på en annan relevant blogg som hjälper dig nå ut till en större publik. Rapporter är något svårare att skriva och krävs ofta någon med erfarenhet i området såsom en samhällsvetare som har kunskaper i att skriva rapporter för att det ska bli korrekt.

Med hjälp av guider och gratis e-böcker kan de som vill, dessutom fördjupa sig i det du erbjuder och du skapar på så vis ett starkare band till din publik och du blir lättare erkänd som kunnig i din bransch. Skicka ett mail eller ring mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig med din textrelaterade marknadsföring.

CONTENT MARKETING

För att nå ut måste du faktiskt synas otroligt mycket. Att synas online sker till stor del med hjälp av så kallad content marketing. Kortfattat innebär content marketing att marknadsföra sig med intresseväckande innehåll. En stor del av content marketing innebär en mängd skrivande. Däribland blogginlägg och artiklar, men även rapporter, guider och e-böcker. Idag är det även populärt att använda sig av bilder, videofilmer och podcasts.

Man kan säga att content marketing är en indirekt typ av marknadsföring. Du säljer alltså inte direkt. Utan du inspirerar, guidar, lär ut och väcker på så sätt intresse för det du säljer. Oavsett om du säljer produkter eller tjänster. Det är dock viktigt att ha koll på lagarna när det kommer till indirekt marknadsföring

Artiklar kan skapas till din egen blogg, men även genom att gästblogga eller få din artikel publicerad på en annan relevant blogg. Det hjälper dig att nå ut till en större publik. Rapporter är något svårare att skriva och krävs ofta någon med erfarenhet i området såsom en samhällsvetare som har kunskaper i att skriva rapporter för att det ska bli korrekt.

Med hjälp av guider och gratis e-böcker kan de som vill dessutom fördjupa sig i det du erbjuder. Du skapar således ett starkare band till din publik och du blir lättare erkänd som kunnig i din bransch. Skicka ett mail eller ring mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig med texter till din digitala marknadsföring.

Content marketing
Sociala medier skribent

SOCIALA MEDIER

Att ha koll på sin hemsida, uppdatera sin blogg, svara på mail och att ta hand om alla sina kanaler är inte lätt. Därför är det ofta någon kanal som blir lidande. Prioriterar du på något plan rätt är det därför dina sociala medier som blir lidande. 

Men att marknadsföra dig via sociala medier är en viktig del i din marknadsföring. Du kan framförallt nå ut till fler och vinna fler långvariga relationer med hjälp av sociala medier. Därför bör du inte försumma dina sociala kanaler, utan istället ta hjälp av någon som kan hjälpa dig skriva innehåll till dina sociala kanaler.

Du kanske inte har så svårt att uppdatera dina kanaler, men det kanske är svårare att hitta på intressant innehåll att publicera. Idéerna och inspirationen finns inte alltid där helt enkelt. Då kan en push på vägen vara till stor hjälp genom att en skribent skriver texterna åt dig när du behöver det. Som dessutom genomför en gedigen undersökning om vilken typ av innehåll som är passande för just dig och din målgrupp.

Hos mig kan du välja mellan att beställa enstaka texter när du behöver det. Eller beställa texter månadsvis beroende på vad du har för behov. Jag erbjuder skräddarsydda priser och lösningar för att täcka just ditt behov, skicka bara iväg ett mail eller boka ett telefonmöte!

Copywriter

COPYWRITING

Att skriva konverterande texter till din hemsida kan vara svårare än vad du först trodde. Det räcker inte bara att beskriva dina produkter och tjänster, utan du måste dessutom göra det med din målgrupp i åtanke. Beskrivningarna måste tala till din målgrupp. Och det är inte alltid det lättaste att lyckas med. 

Alla texter på din hemsida, allt ifrån första sidan till “om dig sidan” och allt däremellan ska tillsammans berätta en sammanhängande historia. Det ska dessutom tilltala din målgrupp och hjälpa dem hitta det dem behöver och ge dem en så bra upplevelse som möjligt. För att lyckas med det behöver du en väl genomtänkt copy på alla sidor.

Likaså gäller all copy för din marknadsföring såsom exempelvis bruksanvisningar. Det ska vara lättläst och flyta på rätt sätt. Det ska passa in på ditt varumärke och just din produkt. Därför ingår det alltid en identitetsanalys innan jag börjar skriva dina texter för att anpassa texterna för just ditt varumärke och din specifika målgrupp. 

Som frilansande skribent med utbildning inom varumärkesstrategi hjälper jag dig gärna med att skriva texter som är anpassade utefter din målgrupp och som passar in på ditt varumärke överlag. Tillsammans skapar vi texter med de rätta flytet och den rätta känslan för just dig.

COPYWRITING

Att skriva konverterande texter till din hemsida kan vara svårare än vad du trott. Det räcker inte bara att beskriva dina produkter och tjänster. Utan du måste dessutom göra det med din målgrupp i åtanke. Beskrivningarna måste tala till din målgrupp. Och det är inte alltid det lättaste att lyckas med. 

Alla texter på din hemsida, allt ifrån första sidan till “om dig sidan” och allt däremellan ska tillsammans berätta en sammanhängande historia. Det ska dessutom tilltala din målgrupp och hjälpa dem hitta det dem behöver och ge dem en så bra upplevelse som möjligt. För att lyckas med det behöver du en väl genomtänkt copy på alla sidor.

Likaså gäller all copy för din marknadsföring såsom exempelvis bruksanvisningar. Det ska vara lättläst och flyta på rätt sätt. Det ska passa in på ditt varumärke och just din produkt. Därför ingår det alltid en identitetsanalys innan jag börjar skriva dina texter. Detta för att kunna anpassa texterna för just ditt varumärke och din specifika målgrupp. 

Som frilansande skribent med utbildning inom varumärkesstrategi hjälper jag dig skriva texter som är skräddarsydda med din målgrupp i åtanke och som passar in på ditt varumärke! Tillsammans skapar vi texter med de rätta flytet och den rätta känslan för just dig.

Copywriter
digital-marknadsforing

BESTÄLL MÅNADSVIS

Oavsett om du behöver hjälp med copywriting, content marketing eller sociala medier kan du välja mellan att beställa enstaka texter eller beställa månadsvis. 

Fördelarna med att beställa månadsvis är att du då får alla de texter du behöver för en månad framåt. Det blir dessutom billigare eftersom du gjort en större beställning. 

En annan fördel är att du får alla texter för en hel månad samlade på en faktura. Vilket underlättar redovisningen och minskar antalet verifikationer att redovisa. Det är speciellt bra för dig som anlitar en redovisningsbyrå eftersom de tar betalat per verifikation.

Värt att tänka på när du beställer månadsvis är att vara ute i god tid för att få dina texter när du behöver dem. Försök vara ute minst en månad i förväg, men helst mer.

Om det är något du undrar över, eller om du behöver hjälp med hur du ska planera upp en månads texter i förväg, kan du bara skicka iväg ett mail. Jag hjälper dig gärna!